SLG CeljeSLG Celje

Vrste abonmajev

PREMIERSKI
Premiere na Velikem odru so ob petkih, premiere na Malem odru nimajo stalnega dne.

TOREK VEČERNI
Predstave so ob torkih.

ČETRTEK VEČERNI
Predstave so ob četrtkih.

PETEK VEČERNI
Predstave so ob petkih.

SOBOTA POPOLDANSKI
Predstave so ob sobotah.

SOBOTA VEČERNI
Predstave so ob sobotah.

ŠTUDENTSKI ABONMA
Študentje se lahko odločijo za abonma Torek večerni, Četrtek večerni, Petek večerni, Sobota popoldanski ali Sobota večerni s 50% popustom v času predvpisa in s 30% popustom v času vpisa.

DIJAŠKI ABONMA
Dijaki se lahko odločijo za abonma Torek večerni, Četrtek večerni, Petek večerni, Sobota popoldanski ali Sobota večerni s 50% popustom v času predvpisa in s 30% popustom v času vpisa.

MLADINSKI (SREDNJEŠOLSKI) ABONMA
Predstave nimajo stalnega dne, ura začetka predstave je po dogovoru.

ŠOLSKI (OSNOVNOŠOLSKI) ABONMA
Predstave nimajo stalnega dne, ura začetka predstave je po dogovoru.

ABONMAJČEK
Otrokom od 3. leta naprej želimo približati magični svet gledališča. V Abonmajčku si bodo ogledali 3 vrhunske gledališke predstave. Predstave bodo na sporedu v soboto v dopoldanskem, opoldanskem in popoldanskem času.

DRUŽINSKI ABONMA
Abonma je namenjen staršem, ki bi si radi po ugodni ceni skupaj z enim ali več otroki, mlajšimi od 26 let, ogledali naše predstave. Starši plačajo redno ceno abonmaja, prvi otrok ima 50 % popusta, vsakemu nadaljnjemu otroku pa SLG Celje podari abonma brezplačno. Ugodnost velja za vse abonmaje SLG Celje razen za abonma festivala Dnevi komedije.

Otroci, mladostniki in študentje morajo za nakup družinske vstopnice ali družinskega abonmaja predložiti potrdilo o šolanju ali osebni dokument.

Premiere na Velikem odru in na Malem odru se pričnejo ob 19.30, izjema so premiere otroških in mladinskih predstav. Začetek predstav na Velikem odru je ob 19.30 razen abonmaja Sobota popoldanski, pri katerem je začetek ob 17.00. Predstava na Malem odru se po Vaši izbiri prične ob 17.00 ali ob 19.30.

Za dodatne informacije lahko pokličete gospo Urško Zimšek na telefonsko številko 03 4264 208 ali gospo Barbaro Petrovič na telefonsko številko 03 4264 205.